OM OSS

Kort om Ölands Trailercenter AB

Vi är ett familjeföretag som har specialiserat oss på personbilssläp upp till 3500 kg. Ölands Trailercenter AB grundades 2021 vi har däremot varit inom branschen som MJ:s Släpvagns-service sedan 2006, men vår erfarenhet av släpvagnar sträcker sig längre bak än det. 2009 blev vi en del av Brenderup Rental Servicepartner (Då med namn Thule Rental) vilket innebär att vi servar och reparerar ett stort antal hyrsläp på ledande bensinstationer och byggvaruhus i sydöstra Sverige.

2021 blev vi återförsäljare för SM-Släpet, ett svensktillverkat kvalitetsmärke vars produkter som är svetsat, galvat och monterat i Sverige vilket gör dem till lite av en raritet. 

Hemma på Öland har vi en Fullservice-anläggning där vi hjälper ett flertal företag och privatpersoner årligen med deras släpvagnsproblem. Vår affärsidé är mycket enkel; att göra släpvagnsägande till en så problemfri erfarenhet som möjligt och att vara din släpvagnsspecialist före och efter köpet.

SÄKERHET


Vi har över 15 års erfarenhet av släpvagnar och fler än 1 000 släpvagnar servade om året. Vi hoppas att du ska känna dig säker när du lämnar in din släpvagn till oss.VILKA ÄR VI

Mats Johansson

070-780 03 36

mats@olandstrailercenter.se

Jonatan Johansson

073-078 53 21

jonatan@olandstrailercenter.se