VAD VI ERBJUDER


UTVALDA TJÄNSTER

Försäljning

Vi erbjuder prisvärda nya och begagnade släpvagnar från 500kg - 3500kg. Obromsade, flak, kåpor, kapell, nätgrindar och boggie. Hör av dig för att se om vi har det du letar efter. 

Reparationer

Vi utför självklart även reparationer på din släpvagn om du t.ex. fått nedslag från besiktningen eller helt enkelt vet att nåt är fel på släpvagnen. Vi hjälper även gärna till med ombesiktningen

Reservdelar

Mer av en gör-det-självare? Vi förstår, men man behöver fortfarande möjligheten att köpa in delar till sin vagn. Därför hjälper vi gärna till med att hitta rätt delar för just din släpvagn.

Tillbehör

Sugen på att utrusta din släpvagn med nätgrindar, kapell eller kanske stödben? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att få hem det du vill ha. 

Däck

Vi har ett mindre sortiment släpvagnsdäck och kompletta hjul till framförallt 13" och 14" fälgar. Men vi kan få hem det mesta vid önskemål.

Släpvagnskalkylatorn

Släpvagnskalkylatorn har utvecklats för att hjälpa dig att ta reda på om du får dra en specifik släpvagn eller husvagn med din bil. Tjänsten är ett hjälpmedel - det är du som ansvarar för att du framför dina fordon på ett lagligt sätt även när släpvagnskalkylatorn ger klartecken för fordonen.Fordonsuppgifter

I tjänsten skriver du in registreringsnumret på din släpvagn. Du får omedelbart information om släpet.VAD VI MENAR MED BESIKTNINGSSERVICE


Även släpvagnen behöver service med jämna intervaller, och det är något vi gärna hjälper till med. Därför erbjuder vi  tjänsten Besiktningsservice. Har du köpt din släpvagn hos oss får du även en del förmåner vi inte ger ut till någon annan. Allt detta till ett fast pris. Vid behov av tilläggsarbete rådgör vi alltid först med kund och ger prisförslag.

Besiktningsservice 

Pris från 1595:-


(Rekommenderad vid varje besiktningstillfälle. -Vartannat år)

 • Kontroll och justering av bromssystem.
 • Smörjning av påskjutsenhet samt övriga leder.
 • Lämlåskontroll och smörjning.
 • Ljuskontroll och kontroll av elkabel.
 • Däcktryckskontroll.
 • Däckmönsterkontroll.
 • Kontroll av hjulbultar.
 • Allmän översyn.

Utökad Besiktningsservice

Pris från 2595:-


(Rekommenderad vartannat besiktningstillfälle. -Vart fjärde år)

 • Allt från Besiktningsservice.
 • Demontering av bromstrummor, alla rörliga delar plockas bort och görs rent, smörjs upp och monteras tillbaka. Man kan nu inspektera bromsbackar och bromsvajrar noggrannare och rekommendera byte vid behov. 
 • Alla lyktor blir inspekterade invändigt för korrosion och sprayade med fuktavvisande medel. Lyktglasen blir även rengjorda invändigt.

 I priset ingår även besiktningsavgifter. Med andra ord tar vi och besiktar vagnen åt dig så det enda du behöver tänka på är att lämna och hämta upp den hos oss. Smidigt eller hur? Besiktning utförs hos Opus Bilprovning.